Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Διαβάζοντας στα αστέρια

Η ιδέα ήταν του συγγραφέα Κώστα Ακρίβου. Την άκουσε ο Νώντας Παπαγεωργίου των εκδόσεων «Μεταίχμιο» και την έκανε αμέσως αποδεκτή. Συγγραφείς και αναγνώστες της λογοτεχνίας θα διαβάσουν αγαπημένες τους σελίδες, κάτω από τα αστέρια της 11ης Ιουλίου, στα Πλατανίδια Πηλίου. Εκεί βρίσκεται το κτήμα του συγγραφέα και τραγουδοποιού Θωμά Κοροβίνη, μόλις 300 μέτρα από τη θάλασσα και 12 χιλιόμετρα από τον Βόλο.
Το βιβλίο «Η πύλη της κόλασης» του βραβευμένου με Γκονκούρ Λοράν Γκοντέ είναι, επίσης, υπό έκδοση -Η Ρουθ Ρέντελ υπογράφει ως Μπάρμπαρα Βάιν τον «Μινώταυρο», που θα εκδώσει το «Μεταίχμιο» προσεχώς Η είδηση έγινε γνωστή χθες στη συνέντευξη Τύπου για τις νέες κυκλοφορίες του «Μεταίχμιου».
Τον γενικό συντονισμό και την παρουσίαση της βραδιάς, με τίτλο «Διαβάζοντας στ' αστέρια», έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Δακτυλάς. Διοργανωτής της συνάντησης είναι και το βιβλιοπωλείο «Χάρτα». Οποιος θέλει να πάρει μέρος μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail: metaixmio.gr, είτε στο τηλ.: 211-3003580 (εσωτ: 589) ή στο βιβλιοπωλείο «Χάρτα» (τηλ.: 24210-33250).
Πηγή http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=42242

Γιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: